İzmir Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
Yayın Tarihi : 30/06/2022

İzmir Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

 

            İzmir Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu 5 Haziran 2022 Pazar günü Torbalı'da gerçekleşti. Genel Kurul'un öncesi gerçekleşen seçimde Faruk AKSOY delegelerce yeniden şube başkanlığı görevine seçildi.

            Şube Başkanı Faruk AKSOY'un açılış konuşması ile başlayan İzmir Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu divan takrir önergesinin sunulmasıyla sürdü. Sunulan Divan takririnin delegelerce kabul edilmesiyle İzmir Şube 3. Olağan Genel Kurul Divan Başkanlığı'na Genel Başkan Yardımcısı Sebahattin ÇETİN seçilirken Divan Başkan Vekilliklerine Edirne Şube Başkanı Mehmet KAFA ile İnegöl Şube Başkanı Selçuk BOZKAYA, Divan Katip Üyeliklerine ise Kayseri Şube Başkanı Yavuz CANBAZ ile Yedikule Şube Başkanı Mesut AKDEMİR seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Genel Kurulumuz devam etti.

            Genel Başkanımız Nazmi IRGAT söz alarak Genel Kurul'a hitap etti. Sözlerine İzmir'de emekçilerle bir arada olmaktan gurur ve onur duyduğunu ifade ederek başladı. Konuşmasında ‘’geçmişte İzmir’de üç şubemizin bulunduğu, Pandemi döneminde yaşanan kapanmalar ve bugünkü ekonomik sıkıntılar nedeniyle Sümerbanklar, Tarişler gibi fabrikalar kapandığı için İzmir ilimizde tek şube olarak devam ediyoruz. Devletin üretim ve yatırımdan elini çekip özelleştirmesiyle özel sektörde istihdam sağlamak amacıyla ülkemize getirilen bu sistem maalesef bizi bu hale getirdi’’ dedi.    

          Konuşmasında ülkemizin genel ekonomik yapı ve güncel konulara da değinen IRGAT, ülkenin heraçıdan kalkınması için milli yatırımların ve istihdam artışının şart olduğuna vurgu yaptı. Şu an adı ülkemizin adı konmamış bir ekonomik krizinin içinde olduğunu belirten Nazmi IRGAT, "döviz artışı ve zamlar biz dar ve sabit gelirli vatandaşları derinden etkiledi, gelir dağılımını daha da bozuk ve adaletsiz hale getirdi" dedi.

            Genel Başkanımız Nazmi IRGAT konuşmasına örgütlenmenin önemine değinerek son vererek İzmir Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu'nun hayırlar getirmesini diledi.

 

             Genel Kurul sonrası yapılan seçimler sonucunda İzmir Şubemizin yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

 

Faruk AKSOY                                   Şube Başkanı

Hakan ÇİL                                         Şube Başkan Vekili

Uğur ZORLU                                     Şube Sekreteri

Yusuf KOÇAK                                   Şube Mali Sekreteri

Ayhan EREN                                     Şube Yönetim Kurulu Üyesi

 

TEKSİF BASIN BÜROSU

 

 

Foto Galeri
Diğer Haberler
1.